NIKE | Køb Nike sko, sneakers og tøj online her (2023)

NIKE er kendt for sin høje kvalitet, sit brede udvalg og ikke mindst sit lækre design. Hos INTERSPORT finder du alt i sports- og fritidstøj, uanset om du dyrker sport på elite niveau eller bare tager en løbetur i skoven en gang i mellem. Du finder hos INTERSPORT tøj, sko og meget andet udstyr inden for Nike-mærket, som tilfredsstiller netop dit behov. Vi har et kæmpe Nike-udvalg på hylderne, og kan nemt hjælpe dig med det design eller den farve, du bedst kan lide. Om det er behagelige fritidssko eller et par professionelle fodboldstøvler, så er det at finde i vores store varesortiment.

Kæmpe udvalg af NIKE sko

NIKE har længe været helt fremme med deres fodtøj, og har faktisk aldrig været så populært som det er for tiden. Dette gælder både for den unge generation, samt personer som har fulgt Nike's udvikling i en lang årerække. Man må tage hatten af for en af de største sportsbrands som har formået at designe mange flotte Nike sportssko. Brandet har gjort sig let genkendelig med deres Swoosh logo på samtlige produkter. Et logo som repræsenterer et brand som er innovativt og fedt at have sko fra.

Alle kender NIKE, og deres kvalitet af et par fx sorte Nike sko. Lige siden 1964 har Nike produceret og videreudviklet på eksisterende modeller inden for sko. Det er der kommet mange populære modeller ud af som fx Nike Air Max, Nike Free, Nike Pegasus samt fodboldstøvler som Nike Phantom og Nike Mercurial.

Dette er blot et lille udpluk af alle de NIKE sko som du finder her på siden. Du kan bruge vores filtreringfunktion, vælge køn og dernæst sko. Afhængigt af hvilke Nike sko du søger, kan du vælge fodboldstøvler, sneakers, fitnesssko eller håndboldsko.

(Video) NIKE OUTLET vs NIKE STORE CHALLENGE!! We Found CRAZY Sneakers!!

Det er ikke altid, det kun handler om hvilken type sko, men også hvilken farve sko. De klassiske farver er hvide Nike sko og sorte Nike sko. Hvide NIKE sko er en farve som altid bør stå klar i garderoben. Heraf flotte hvide Nike sko til konfirmation. Om du skal bruge almindelig Nike sko eller skal bruge sporty Nike sko, så har vi udvalget til både damer, herrer og børn. Forkæl dine fødder med en af de største amerikanske sportsbrands i verden. Nike er for både den sporty person, men også typen som er aktiv i hverdagen. Ens fødder fortjener det bedste, og Nike sko er uden tvivl et godt sted at starte.

Find det populære Nike løbetøj

Udvalget af Nike sko hos INTERSPORT er enormt. Alene i løbesko serien finder du nemt en sko, som du synes er behagelig at have på og løbe i, som er slidstærk og i moderigtigt design. Vi har løbesko i mange prisklasser, og kan til enhver tid finde den rette løsning for dig. Uanset om du er til sko, til de små løbeture eller har brug for fodtøj til mere seriøs langdistanceløb, hvor komfort, styrke og god stødabsorbering er i højsædet.

Nike har produceret en lang række sko, som er blevet meget populære. Derfor har Nike været nødsaget til at designe samme model, i flere farve varianter somNike Free,Nike Epic Reactog Nike Air Max,som alle er store favoritter i Nikes skoudvalg.

Som løber er du kommet til det helt rigtige sted, når du handler hos INTERSPORT – her kan du blive klædt på fra top til tå og blive løbeklar i løbet af kort tid. Vi fører et stort udvalg af løbetøj, både bukser, t-shirts, sokker, opvarmningssæt, lette jakker, veste og kasketter, så løbeturen bliver en god oplevelse uanset det danske vejr.Du finderINTERSPORT’s store udvalg af løbe-t-shirts til mænd her og til kvinder her.

Nike Pro træningstøj

Når det handler om træningstøj, handler det om tøj som er svedtransporterende og hurtigtørrende. En af de mest populære serier af træningstøj til herrer, damer og børn fra Nike er Nike Pro. I Nike pro serien finder du både træningstøj som sports BH, træningstrøjer, træningstights samt træningstoppe. Med andre ord betyder det at hver gang du ser Nike tøj med betegnelsen ’pro’ er tøjet skabt til træning.

(Video) Searching for NIKE REFURBISHED Grails!

Nike Pro træningstøj har længe været på markedet, og er blevet en spændende kollektion af sportstøj. Det som de fleste nok vil opdage er at Nike Pro serien arbejder i enkle og ensfarvet designs, som gør kollektionen meget populær. Fordelen ved at købe Nike Pro træningstøj, er at materiale og pasformen går igen fra overdel til underdel. Hvis du er interesseret i udvalget af Nike pro produkter, kan du finde hele udvalget her på siden.

Stort udvalg af Nike fodboldudstyr

Også fodbold folket kan finde lækkert og slidstærkt Nike udstyr, tøj og fodtøj til grønsværen hos INTERSPORT. Vi har et kæmpe udvalg ifodboldstøvler, målmandshandsker,benskinnerogfodboldtøjtil både børn og voksne til ethvert behov – alt sammen i samme høje kvalitet, og lækre design som de øvrige Nike produkter. Nike har indgået sponsoraftaler med de store internationale klubber FC Barcelona ogChelsea, og vi har naturligvis et flot udvalg fan udstyr fra begge klubber. Så har du lyst til at føre dig frem med en hjemmebanetrøje fra en af verdens største fodboldklubber, så besøg INTERSPORT og lad os opfylde dit ønske. Vi har også fede halstørklæder fra de to klubber, hvis du skal til England eller Spanien, og heppe på dine favoritter.

Smart Nike træningstøj til voksne og børn

Fitness- og gymnastik folket kan også få deres drømme opfyldt hos INTERSPORT. Vi dækker ethvert behov, du måtte have, hvad enten du dagligt sveder i fitnesscenteret eller går til gymnastik, og bare vil have noget rart og behageligt tøj at røre dig i.

Også i svømmehallen eller på rejsen sydpå, kan Nike følge dig til dørs med gode lette sko eller badesandaler, tanktops med perfekt pasform og smarte detaljer. Vi fører også et bredt udvalg afsports BH'er,shorts/tightstil damer, der også er behageligt beklædning at have på, når du gi’r den gas til fitness eller nyder sommeren herhjemme eller i udlandet. Så ligegyldigt hvad du har i tankerne, så kan INTERSPORT hjælpe og vejlede dig til at få det helt rigtige tøj, de rigtige sko eller det udstyr, der gør det til en ekstra god oplevelse at dyrke sport. Du kan uden tvivl finde lige netop dét, du er på jagt efter i det store NIKE-sortiment hos INTERSPORT.

Kæmpe udvalg af Nike sko og sneakers

Nike sneakers har de seneste mange år været in, både her i Danmark, men også rundt omkring i hele verden. Et gammelt udtryk for sneakers er gummisko/kondisko, og for mange år siden var gummisko en type sko, man hovedsageligt brugte i praktiske sammenhænge – hvis man skulle være aktiv udendørs, skulle vandre mange timer eller lignende - og det var typisk heller ikke en særlig pæn type sko, da den netop kun var designet med det praktiske element for øje.

(Video) Deon Point Breaks Down His Top 5 Sneakers & Concepts x Nike SB 'Lobsters' | My Life In Sneakers | GQ

I dag har gummiskoen fået helt ny betydning, og via navnet sneakers er det blevet en uundværlig del af enhver mands, kvindes og barns garderobe. Nike sneakers kan sættes sammen med alt. Ønsker du at opnå et gennemført cool og afslappet look, kan du med fordel sætte et par slidte jeans og en løs t-shirt til. Til pigerne kan man uden problemer sætte et par sneakers til en kjole. På den måde bliver kjolen nedtonet, så man ikke føler sig for pæn til fx en helt almindelig skoledag. Med et par nye, smarte Nike sneakers er mulighederne mange, og det er tilladt at kombinere præcist, som man vil. Så skynd dig at dykke ned i de forskellige Nike sneakers her hos INTERSPORT, og find et par der passer dig.

Nike er til alle former for sport

Der er mange gode grunde til, at du bør investere i et par Nike gymnastiksko til dit barn. For det første er det vigtigt, at barnet ikke glider på det glatte gulv, som der ofte er i en gymnastiksal. I et par sokker eller bare fødder er risikoen noget højere, end hvis barnet har et par gode, skridsikre sko på. Så hvorfor ikke bare undgå de ulykker, man kan! Et par sko sikrer samtidig, at dit barn ikke får kolde fødder og render og fryser.

Dyrker dit barn gymnastik i fritiden, så kan der være stor forskel på, hvilken type gymnastik der er tale om. Er der typisk en masse forskellige slags gulvøvelser, hvor det er vigtigt at have en god kontakt med gulvet? Så vil det være en fordel med en flad sål uden for meget bund. Er der derimod tale om en form for springgymnastik, hvor fødder og led er udsat for gentagende stød? Så giver det sig selv, at det vil være en god ide med et par sko, der har en støddæmpende bund – i hvert fald så længe dit barn stadig er ny i sporten og stadig er ved at lære de korrekte spring.

Find de nyeste Nike produkter online

Hos INTERSPORT tilbyder vi et af landets største online udvalg af Nike produkter til mænd, kvinder og børn. Vi tilbyder ligeledes frifragt over 399 og hurtig afsendelse indenfor 1-3 hverdage. Er du mere til shopping i en af vores fysiske butikker, så kan du se en oversigt over vores mange butikker ved at klikke her. Er du desuden medlem hos INTERSPORT så husk, at du optjener bonus, hver gang du handler hos os. Du kan læse mere om denne bonusordning, regler og vilkår samt om, hvordan den opnås her.

Ofte stillede spørgsmål


Hvem står bag brandet Nike?

(Video) Unboxing A $250,000 Sneaker Mystery Box (FIRST EVER)

Brandet Nike blev grundlagt i 1964 af Bill Bowerman og Phil Knight under navnet Blue Ribbon Sports. Navnet Nike blev introduceret i 1978 og er opkaldt efter den græske sejrsgudinde Nike. Siden da har Nike vokset sig til at blive et af verdens førende sportsudstyrs- og tøjmærker.

Hvilke produkter tilbyder Nike?

Nike tilbyder et bredt udvalg af sportsudstyr og tøj, herunder sko, tøj, udstyr og accessories til en række forskellige sportsgrene, såsom fodbold, løb, basketball, golf og mange andre. De tilbyder også en række livsstilsprodukter såsom tøj, sko og accessories til hverdagsbrug.

Hvilke værdier står Nike for?

Nike står for at fremme en sund og aktiv livsstil gennem deres produkter og marketingkampagner. De sætter også en stor ære i at være ansvarlige både socialt og miljømæssigt gennem deres politikker omkring bæredygtighed og menneskerettigheder. Deres slogan "Just Do It" opfordrer folk til at tage skridtet og forfølge deres mål og drømme.

(Video) Hvordan Jeg Køber Dyre Sneakers Til Billige Penge

FAQs

How do I find my first Nike copy? ›

Every pair of authentic Nike shoes comes with an SKU number that is identical to the SKU number on their box. If the numbers are missing or do not match, they are likely fakes. Check the tongue label. Often, fake Nike manufacturers put outdated sizing labels on the inside of the shoe.

How do I identify my Nike shoes? ›

Locate the tag inside your shoe.

All authentic Nike shoes have a tag sewn into them with their size, barcode and model number on it. You will recognize it most easily by the barcode.

How do you know if you were selected on Snkrs? ›

Good question, if you're successful you'll see a "Got'em" message on SNKRS and will receive an order confirmation email. If you want, you can DM us your NikePlus email and we can check on our end if you were successful.

How much is the most expensive Nike shoes? ›

What is the most expensive pair of Nike shoes in the world? The most expensive Nike shoes ever sold were the Solid Gold Ovo Air Jordan which Drake purchased for $2 million.

Does first copy mean fake? ›

First copy products are those products which are designed on the basis of the original or authentic brand watch and look similar to them but the only difference is that they are not 100% original watch. There are so many perks that First Copy Watches offers such as they are not expensive and can be easily bought.

Is there an app to identify sneakers? ›

Grails - Shoe Identification is capable of identifying over 100,000+ different shoes, with higher accuracy than most human experts. If you've ever wondered “What shoe is this?” Grails has the answer.

How do I find my sneaker model number? ›

The model number (or SKU) of a shoe can be found on a label located on the inside of the shoe tongue.

How can I identify a shoe from a picture? ›

The 'Shoegazer' App Recognizes Shoes the Same Way Shazam Recognizes Music. 'Shoegazer,' an app concept from Happy Finish, uses artificial intelligence to accurately recognize brands and makes of sneakers based on a picture taken from a smartphone.

Is SNKRS first come first served? ›

For the big-ticket morning releases, Nike SNKRS has implemented a Draw; instead of a first-come-first-serve release process, which has been easily exploited by bots, sneaker purchasing would be a combination of random choice and an internal SNKRS algorithm that gives access to shoes based on a variety of factors such ...

What are the chances of winning a SNKRS drop? ›

They're at, like, the mid-20s; they need to be in the 80s.” Loosely interpreted from the corporate jargon, Nike thinks you should “feel” like you have about an 80% chance of hitting on a SNKRS drop but in reality, you probably feel like it's around the 20-25% range.

Is SNKRS raffle first come first serve? ›

To improve your experience, SNKRS Pass is moving away from a first-come, first-served reservation system, and instead utilizing the “Draw-like” style that is common for many SNKRS launches. Now, like the “Draw,” you'll be able to request a SNKRS Pass reservation during an extended window of time.

Is Nike worth a trillion dollars? ›

Nike is one of the world's largest apparel and footwear suppliers, with a market cap above a quarter of a trillion dollars. In 2021, Nike's equity capital was worth $12.8 billion, a sharp increase from previous years.

What's the most expensive sneakers in the world? ›

Michael Jordan's Game Worn Nike Airship – $1.47 million

The all-time most expensive worn shoes ever sold at auction. Collector Nick Fiorella paid for these Air Ships at Sotheby's Las Vegas in 2021. They were Michael Jordan's earliest known regular-season game-worn Nike, hence the clamour.

Is it illegal to buy fake shoes online? ›

It is illegal to purchase counterfeit goods.

What are fake copies called? ›

What are counterfeit goods? Counterfeit goods can be defined as copies or imitations of a product that are intended to be taken as authentic and genuine in order to deceive a person.

Can you sell replica shoes? ›

In America, it is not necessarily illegal to accidentally purchase counterfeit items, but it is illegal to turn around and sell them to another unsuspecting buyer once you realize they are in fact fake goods. Knowingly selling counterfeit goods is subject to legal action by law enforcement agencies.

How can you tell if sneakers are fake online? ›

Examine the SKU number and labels inside of the sneakers.

All authentic sneakers come with an SKU number. You can find the number on the labels inside the shoes. This number should match the one on the box. If these numbers are not identical, then there is a huge chance that you are looking at a fake pair of kicks.

What apps verify shoes? ›

Legitmark is setting the Standard For Sneaker Authentication. With Legitmark, find out more about the authenticity of your sneaker with detailed remarks from multiple authenticators that are trained and assessed frequently on the model they authenticate.

How do you scan a shoe code? ›

Here, an App Store QR Code can help you out. Just place the QR Code inside your store premises or on shoes' tags. As people scan it, it will take them to your app on the relevant app store depending on their phone's operating system.

Can you scan Nike barcode? ›

Nike QR code for better in-store experience for shoppers

Customers can conveniently shop by scanning the Nike QR code on mannequins and apparel, and each Nike barcode scan is recorded.

What is a model number on a shoe? ›

The style number (or model number) is a naming system for many of our shoes. While most of our "higher-numbered" styles feature more technology than our "lower-numbered" shoes, that is not always the case.

What is a SKU number on sneakers? ›

A stock-keeping unit (SKU) is a scannable bar code, most often seen printed on product labels in a retail store. The label allows vendors to automatically track the movement of inventory. The SKU is composed of an alphanumeric combination of eight-or-so characters.

Is there a website that can identify an image? ›

Google's reverse image search is a breeze on a desktop computer. Go to images.google.com(Opens in a new window), click the camera icon, and either paste in the image link (URL) for an image you've seen online, upload an image from your hard drive, or drag an image from another window.

Can you take a picture of something and identify it? ›

Google Lens can identify real-world objects with your camera and find information about them. To use Google Lens with your camera, you must have an Android phone. You can also use Google Lens through the Google Photos app on your iPhone or iPad.

What is the plastic tag on Nike shoes? ›

The red plastic tag that you are referring to is likely a Nike "Swoosh" tag. The Swoosh is a logo used by Nike, Inc., a multinational corporation that designs, develops, and sells athletic footwear, apparel, and equipment.

How do I find a Nike product from a picture? ›

Nike Visual Search is a feature within the Nike App that allows users to search for a pair of Nike shoes by taking a picture or using a photo. Visual search is a great tool for users to find shoes that they can't quite put into words by with searching with photographies and images.

How long does SNKRS take to tell you if you won? ›

How long does it usually take for SNKRS to notify you? Nike states that, once the draw ends, they will notify you within the next 24 hours if you won or not. However, in practice, it usually happens within 15 to 60 minutes.

How long does it take for SNKRS to pick winners? ›

All users that enter within the 10-30 minute window have an equal shot of winning the sneakers. Once time runs out, Nike tends to alert users whether they won or lost the draw within 5 minutes. LEO - 2-3 minute draw on Nike SNKRS. LEOs are the most common draw type on SNKRS.

Why is it so hard to get shoes on SNKRS? ›

Even when the Nike SNKRS app is fully operational, which is far from a given, anyone attempting to buy a coveted pair of sneakers knows the odds are stacked against them. Supply is always scant compared to demand, and the whole game is essentially harder to win than the Powerball lottery.

Can you win free shoes on SNKRS? ›

When you win the raffle, you don't win the shoes for free, but you win an automatic purchase of the shoes, which is pretty awesome especially when they're instantly worth more than you got them for.

Is it hard to get sneakers on SNKRS? ›

Entering a draw via Nike SNKRS is a relatively simple process. Make sure you're regularly checking the app for the specific pair you're interested in. Once it arrives on the app in the days or weeks leading up to launch you can hit the “Notify Me” button in order to receive release reminders.

How do you know if you won a sneaker raffle? ›

Typically, raffle winners are selected the day before the shoe is scheduled to release. If you win, you will receive a push notification informing you that you won.

How hard is it to win sneaker raffle? ›

Your chances for winning any given sneaker raffle depend upon a variety of factors - primarily, (1) how many pairs the store/retailer has been allocated for that product release, (2) how widely demanded the sneaker is and (3) how many other people entered the raffle.

Do you have to pay if you win a sneaker raffle? ›

The retailer will hold the raffle. If you win, they will contact you to arrange payment for the sneaker you want to buy.

Is Adidas better than Nike? ›

Nike's scale is a big advantage, adidas doesn't even come close. adidas looks cheaper than Nike and has been a better growth story, but there is a reason for Nike's high valuation. Nike is better managed than adidas and has a stronger brand.

Is Amazon worth a trillion dollars? ›

With Amazon, it's a case of when, not if. It has been there before, with its market cap reaching a high of nearly $1.9 trillion a year ago, back in the heyday of 2021. Its stock is now down 48% since that time, with a market cap of $950 billion.

What is the number 1 sneaker? ›

1) Nike. Nike is one of the biggest names in the sneaker business, all thanks to its innovation, marketing technique, and high-quality products.

What is the most famous sneaker? ›

Even though the Nike Jordan brand has included newer designs like Air Jordan 1 Mid since, the Air Jordan 1 High remains at the heart of ultra-hyped collabs, the most famous and iconic sneaker silhouette there is.

What are the top selling sneakers right now? ›

First up is the Air Jordan 1 Retro High OG Patent Bred, followed by Nike's Dunk Low Jackie Robinson, the New Balance 550 White Grey, Nike Dunk Low Racer Blue and the A Ma Maniére x Air Jordan 4.

What's the most expensive Nike? ›

1. Solid Gold Ovo Air Jordan — $2 Million. In 2016, Drake, a world-renowned hip-hop artist, spent $2 million on a pair of Nike Solid Gold Ovo X Air Jordans — the most expensive Nike shoes ever sold.

What is 1st copy 2nd copy? ›

So those that are cheap are called second copy watches and expensive is called the first copy. The technically first and second copy is duplicate watches of original, the one called first copy watches is a better quality duplicate and the second one is a cheap quality duplicate.

Can you exchange Nike shoes after 2 years? ›

Nike shoes and apparel have a 2-year manufacturer's guarantee. Technically, Nike lets you return items after 60 days — but only if there's a product defect or flaw. If that's the case, you can return your item for a replacement or refund within two years of your purchase.

How do I find the serial number on my shoes? ›

The model number (or SKU) of a shoe can be found on a label located on the inside of the shoe tongue. RN stands for registered identification number.

Can I sell first copy shoes? ›

There is no legal way to sell a first copy. Any kind of copy being sold either online or offline is not legal. Mostly, design of the product, logo, bran name, etc. are trademark protected.

Is buying First copy worth it? ›

The answer depends on your needs and budget. If you can afford to buy original branded shoes, then it's best that you do so. However, if you cannot afford expensive shoes, or just like wearing affordable shoes, then obviously first-copy shoes would be the best option for you.

What is the difference between 7A and 1st copy? ›

7A Quality Products or Watches are made with materials which are quite cheaper as compared to the original product or watch but delivers the same finish, quality and design.

How to find shoes with just a picture? ›

“CamFind lets users photograph, identify and gather a range of information on objects and products from any photographic angle. “ “It can do things like identify brands of clothing. If you like someone else's shoes, you can use the CamFind app to find out what they are.

Do shoes have model numbers? ›

The style number (or model number) is a naming system for many of our shoes. While most of our "higher-numbered" styles feature more technology than our "lower-numbered" shoes, that is not always the case.

Can you trade old Nike shoes for new ones? ›

Nike's return policy does allow customers to exchange shoes for a new pair within two years. However, these do come with specifications. According to the brand's policy on its website, Nike shoes or apparel can be returned within two years of the manufacture date if they develop flaws in their workmanship or materials.

Can you send old shoes back to Nike? ›

Select participating Nike stores in the US are piloting this new Recycling + Donation program where you can drop-off both Nike footwear and apparel.

Do Nike shoes expire? ›

If worn casually every day, most Nikes will last between 1-3 years. Hard activity like running or other sports will lower the lifespan to around a year. In storage, the materials used will determine how quickly the sneakers age.

Is there a website to check serial numbers? ›

Have it Back incorporates nearly all freely available serial numbers. Utilizing this database, you can verify before or after purchasing an item if said object has been marked as missing or stolen.

Can you be tracked by serial number? ›

Serial numbers and lot numbers are tracked using barcode technology and software. With barcoding, lot numbers can be recognized when received, shipped or both, enabling products to be tracked & traced throughout the supply chain.

Videos

1. Top 10 NIKE Sneakers for 2022
(Seth Fowler)
2. VI BETALTE $1500 NIKE AIR JORDANS LEBRON KOBE SKO OPBEVARING WARS AUKTIONSENHED
(Bargainhuntersthrift)
3. 12 ÅRIG VANVITTIGE STREETWEAR COLLECTION! SKAL SES!
(Alexander Engkjaer)
4. DBAs dyreste: Sneakers
(dba.dk)
5. Billie Eilish Goes Sneaker Shopping With Complex
(Complex)
6. Remove Security Tag From Clothes - Quick & Easy
(The Dad Bod)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Nicola Considine CPA

Last Updated: 02/10/2023

Views: 5354

Rating: 4.9 / 5 (69 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nicola Considine CPA

Birthday: 1993-02-26

Address: 3809 Clinton Inlet, East Aleisha, UT 46318-2392

Phone: +2681424145499

Job: Government Technician

Hobby: Calligraphy, Lego building, Worldbuilding, Shooting, Bird watching, Shopping, Cooking

Introduction: My name is Nicola Considine CPA, I am a determined, witty, powerful, brainy, open, smiling, proud person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.